Financieel Adviesbureau Baarslag

Contact

Bel ons

Goed overzicht dankzij een financiële planning

Ligt u weleens wakker van uw persoonlijke financiën? Een complexe zaak natuurlijk, maar niet voor Financieel Adviesbureau Baarslag! Wij kijken naar het totaalplaatje en treden voor u op als tussenpersoon. Tijdens het proces maken wij een integrale financiële planning in Nieuw-Amsterdam die aansluit bij uw situatie.

Oog voor alle financiële zaken

Natuurlijk houden we rekening met uw wensen, mogelijkheden en doelen; om te beginnen uw lopende hypotheek in combinatie met uw levensverzekering, pensioenvoorziening en lopende verzekeringen. Vrij spaargeld en beleggingen komen eventueel ook aan de orde. Voor starters bekijken we de AOV en eventuele verrekening met WW. We geven extra advies op verzekeringen en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen, ruimte in de markt en de mogelijkheden bij diverse hypotheekverstrekkers. Dankzij ons goede advies van nu heeft u een goed leven later.

Advies van A tot Z

Daarbij is er speciale aandacht voor de financiering van uw huis. Dit gaat verder dan uitsluitend de hypotheek. Zo kijken wij tevens naar andere risico’s die u loopt, de inkomenssituatie en de opbouw van vermogen. In ons advies anticiperen we eveneens op veranderingen in sociale zorg of uw leefomstandigheden. Als laatst houden we rekening met consumptief krediet of andere persoonlijke leningen en spelen we in op fiscale voordelen.

Vrijblijvende informatie aanvragen of een adviesgesprek over uw financiële planning inplannen bij Financieel Adviesbureau Baarslag in Nieuw-Amsterdam? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8888066 of door het contactformulier in te vullen. Uw financiële planning is tenslotte belangrijk genoeg voor een goed gesprek.