Financieel Adviesbureau Baarslag

Contact

Bel ons

Baarslag biedt hulp bij uw belastingaangifte

Zoekt u als particulier hulp bij uw belastingaangifte in Nieuw-Amsterdam of omgeving? Financieel Adviesbureau Baarslag is u graag van dienst! Onze belastingpraktijk is gebaseerd op een jarenlange ervaring. Daarom kunnen we voor u als klant te allen tijde zoeken naar het optimale belastingvoordeel. Wij zijn dan ook dé financieel expert in de regio.

Gedeeltelijke of complete aangifte

We adviseren op onderdelen als de aangifte voor inkomstenbelasting. Dat kan uiteraard al in de loop van het fiscaal jaar. Zo kunnen we u eventueel adviezen geven voor uitgaven of reserveringen die u nog gaat doen. Een advies over het voorschot op hypotheekrenteaftrek is bijvoorbeeld vaak aan te raden. Wilt u zonnepanelen laten installeren? De aanvraag voor teruggave van de BTW hiervan kunnen wij eveneens voor u regelen. Daarbij kunnen wij de aangifte snel en doeltreffend voor u uitvoeren. Financieel Adviesbureau Baarslag in Nieuw-Amsterdam neemt dan de complete aangifte voor rekening.

Advies op maat

Als vaste klant kunt u opeenvolgende jaren gebruikmaken of profiteren van onze hulp bij belastingaangifte. Zo kan een eenmalig advies, met daarna herhaalde aangifte door ons, een meervoudig voordeel opleveren. Met diverse klanten in de regio hebben wij al sinds 2007 een vertrouwensband opgebouwd. Op aanvraag kunnen we een gratis adviesgesprek voor u plannen.

Neem voor hulp bij uw belastingaangifte contact met ons op, dan maken we een afspraak. Dit doet u door te bellen naar 085-8888066 of door een reactie te plaatsen in het contactformulier.