Financieel Adviesbureau Baarslag

Contact

Bel ons

Baarslag: uw allround hypotheekadviseur

Bij de aanschaf van een huis, bedrijfspand of kapitaalgoed dient er eerst een gesprek te komen met een adviseur. En laat Financieel Adviesbureau Baarslag nu net uw ervaren hypotheekadviseur in Nieuw-Amsterdam en omgeving zijn. Wij zorgen voor een betrouwbaar en onafhankelijk advies. Bovendien is het eerste adviesgesprek gratis.

Passende geldverstrekker bij uw situatie

Een intake is natuurlijk altijd nodig. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben deze kosteloos aan te bieden. Tijdens dit gesprek kijken we wat voor investering u wilt doen en wat u ermee wilt bereiken. Daarnaast zoeken we uit welke gegevens we van u nodig hebben en welke risico’s de lening met zich meebrengt. Als hypotheekadviseur kunnen wij in Drenthe hypotheken onderbrengen bij ongeveer 20 verschillende geldverstrekkers. Hierdoor krijgt u van ons onafhankelijk advies en kunnen wij voor u de juiste geldverstrekker vinden die bij uw specifieke financiële situatie past.

Onafhankelijk en betrouwbaar advies

Bij Financieel Adviesbureau Baarslag in Nieuw-Amsterdam kunt u terecht voor vrijblijvend hypotheekadvies. Zo kunnen wij u adviseren over besparingen op uw hypotheeklasten. Uiteraard spelen ook de voorwaarden van de hypotheekverstrekker een rol. Omdat wij geen franchising formule of contracten hebben, zijn we volledig onafhankelijk in het selecteren en voorstellen van zakelijke aanbieders. Daarbij kunnen we op een gunstige rente met weinig risico uitkomen. Goed advies is tenslotte goud waard!

In de praktijk is ons werkgebied de gehele zuidoosthoek van Drenthe. Vraag een adviesgesprek aan, dan kunnen we spoedig al aan de slag. Dit kan door te bellen naar 085-8888066 of door het contactformulier in te vullen. Tot ziens bij dé hypotheekadviseur van Drenthe!