Financieel Adviesbureau Baarslag

Contact

Bel ons

Laat uw pensioen regelen door Baarslag

U kent de marginale resultaten van pensioenfondsen. Onder de huidige rente-omstandigheden dekken de klassieke pensioenvoorzieningen amper nog de kosten. Kort gezegd, het pensioenbeheer kost de pensioenverstrekker meer dan het opbrengt. Financieel Adviesbureau Baarslag biedt daarom graag maatwerk in uw pensioenverzekering. Schakel ons in om uw pensioen te regelen in Nieuw-Amsterdam en omgeving.

Van advies tot gehele pensioen

Onze verzekeringsmaatschappijen zijn te allen tijde met aandacht geselecteerd. De diverse maatschappijen bieden afzonderlijk een breed scala aan producten. Daarmee kunnen we een pensioenadvies uitbrengen dat goed aansluit op uw wensen. Waar nodig kunnen we zelfs uw gehele pensioen regelen. Ook bepleiten wij de alternatieve pensioenvoorzieningen en geven we daarbij een sterke voorkeur aan banksparen. Hoe langer u het uitstelt om hiermee te starten, des te minder spaarjaren er voor u resteren.

Bemiddeling in pensioenvoorziening

Het gespaarde kapitaal kunt u op termijn als storting meenemen in een pensioenpolis. In pensioenvoorziening kunnen we tevens slim bemiddelen wanneer u woonachtig bent in de regio Zuidoost-Drenthe. Laat uw pensioen regelen door Financieel Adviesbureau Baarslag in Nieuw-Amsterdam. Vertel ons uw wensen voor een advies op maat.

Heeft u nog vragen over onze diensten? U kunt altijd even bellen naar 085-8888066 of een reactie plaatsen in het contactformulier. We zullen u spoedig antwoorden.